online poker

Thursday, October 30, 2008

IHATEJULIA

Eile sai õhtul ennast kätte võetud ja mängitud 2,5h ehk 400 kätt Partypokeris NL10. Õhtu lõpetasin +20$. Vahelduseks väga meeldiv jääda plussi. Täna üritan veel NL10 toksida. Mul läheb seal ikka oluliselt paremini kui NL2 või NL5. Eks vastased kah mõtlevad rohkem. Variatsioon on väiksem ja kaart jookseb natuke paremini. Kõik hea. Hetkel on natuke mängimisest aja maha võtnud, rohkem lugenud - Small Stakes Texas Hold'em on hetkel käsil. Supper hea raamat - soovitan kõigile. Külastan aktiivselt Ranka & Tigrano foorumit. Seal oli viimane video NL25 - Heads-Up, mille tegi Pokerdevil. Peaks kah mingi hetk HU-ga tegelema, lahe asi tundub olevat

Edit:
Eila oli päev üldjoontes break-even, vähemalt päeva esimene pool. Sai mängitud kuskil 400-500 kätt ja tulemus oli +0$. Õhtul võtsin siis asja korralikult ette - 700 kätt ja 2,45h mängu tõid +10$. Samas mul vedas kah sest PRF ja Flopi actionisse sattusin oma suhteliselt tugevate kätega, kuid turnis ja riveris mängisin donki. Paar Bad-Beati tuli ka - ei oska veel üldse mängida. Ise polnud oma mänguga absull rahul. Vastased stackisid mind suht tihti ära - mul polnud käes eriti midagi. Sellega tekkis küsimus, et mis neil siis üldse käes oli?

PARTY BANKROLL 90$ WEEEE

Edit:
Fuck Party - Liitun Ranka ja Tigrano foorumi Nl10 Grinderite nurgakesega ja panen pillid kotti partys ning suundun Towerisse. Sead partypokkeri kassiirid võtavad veel 3$ cashoudi eest.

+ tegin veel õhtupoole julma donki:
http://www.pokerhand.org/?3389140 nagu näha -10$
http://www.pokerhand.org/?3389220 hiljem sain stackitud
http://www.pokerhand.org/?3389247

Kõik kokku tuli siis +8$
Roll on 98$

No comments: